Bekhemu pāris dibinās futbola skolas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deivids un Viktorija Bekhemi gatavojas kopīgi atvērt Deivida Bekhema jaunatnes futbola akadēmijas Londonā un Losandželosā, vēsta britu laikraksts "The Sun".

Talantu skolas, kurās ieguldīti daudzi miljoni mārciņu, oficiāli tiks atklātas decembrī un sāks darboties nākamā gada pavasarī vai vasarā. Ja iecere izrādīsies veiksmīga, tādas pašas iestādes tiks izveidotas arī Ņujorkā, Parīzē, Sidnejā un Tokijā. Šo projektu atbalsta veiksmīgā sporta mārketinga firma "AEG". Skolu oficiālais vadītājs būs Bekhems - viņš izvēlēsies un vadīs galvenos trenerus. Pats populārais Anglijas izlases kapteinis pievienosies mācībspēkiem starp futbola sezonām un vairāk pievērsīsies trenera darbam pēc savas futbolista karjeras beigām. Viktorija Bekhema savukārt darbosies kā projekta vēstniece. Maijā viņa devās uz Losandželosu, lai noslēgtu līgumu ar "AEG". Futbola skolas būs pirmais Bekhemu firmas zīmes projekts, ko pāris iecerējis īstenot, pēc tam kad pagājušajā gadā parakstīja vienošanos ar Saimona Fulera uzņēmumu "19 Management". "Tiks izvēlēti talantīgi bērni un, cerams, izveidoti par vadošajiem spēlētājiem. Palīdzīga roka tiks sniegta arī bērniem no nelabvēlīgām ģimenēm. Deivids vēlas nolīgt augstākās klases trenerus, lai iemācītu visas futbola nianses," intervijā tabloīdam pavēstīja kāds Bekhemu draugs. "Gaidāms, ka Losandželosas skola pievilinās tikpat daudz meiteņu, cik zēnu, ja ne vairāk. Kopš ASV 1999.gadā rīkoja sieviešu pasaules čempionātu futbolā un uzvarēja tajā, futbols starp amerikāņu meitenēm ir ļoti populārs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu