Vīķe-Freiberga apmeklēs Olimpiskās spēles Atēnās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga no 12.augusta līdz 15.augustam apmeklēs Olimpiskās spēles Atēnās, aģentūru LETA informēja prezidentes preses sekretāre Aiva Rozenberga.

Vīķe-Freiberga piedalīsies olimpiādes atklāšanas pasākumos, kā arī tiksies ar Latvijas sportistiem. Uz olimpiādes atklāšanu dosies arī valdības vadītājs Indulis Emsis (ZZS) un premjera biedrs Ainārs Šlesers (LPP). Emsis ar ģimeni Atēnās uzturēsies no 12.augusta. Viņš olimpiādes atklāšanas pasākumos piedalīsies pēc Latvijas Olimpiskās komitejas uzaicinājuma, aģentūru LETA informēja premjera padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Ilona Līce. Ģimenei braucienu apmaksāšot pats Emsis. Arī Šlesers uz Atēnām dosies ar ģimeni un iecerējis tur uzturēties trīs dienas. Viņš aģentūrai LETA sacīja, ka Olimpiskās spēles apmeklēs kā Nacionālās sporta padomes priekšsēdētājs, tomēr par braucienu maksās pats. Kā ziņots, XXVIII Olimpiskās spēles Atēnās tiks atklātas 13.augustā un risināsies divas nedēļas - līdz 29.augustam. Latvija tiks pārstāvēta 11 sporta veidos - delegācijā būs vismaz 15 vieglatlēti, seši peldētāji, divi vingrotāji, divi riteņbraucēji, divi modernās pieccīņas sportisti, bet pa vienam pārstāvim būs svarcelšanā, kanoe airēšanā, džudo, grieķu-romiešu cīņā, burāšanā un šaušanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu