Rīgā notiek šogad pasaulē lielākais spēkavīru turnīrs (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz svētdienai, 18.jūlijam, Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, notiek šogad pasaulē lielākais spēkavīru turnīrs - pasaules kausa izcīņa "All Strength World Cup 2004", kurā tiks noteikts pasaules stiprākais spēkavīrs, iepriekš informēja pasākuma rīkotāji.

Sporta pasākumā piedalās 36 pasaules stiprākie atlēti no 22 valstīm, kuri sacentīsies individuālajā un komandu ieskaitē. Paredzēts, ka turnīrā atlētiem jāvelk vairākas tonnas smaga mašīna, jāceļ baļķi un "Atlanta akmeņi", jāvelk ķēde un jāizpilda daudzi citi vingrinājumi. Kā uzsvēra pasākuma rīkotāji, šīs sacensības tiks plaši atspoguļotas visā pasaulē, un tas dos ieguldījumu Latvijas valsts atpazīstamības veicināšanā. Lai filmētu turnīru, Latvijā plānojuši ierasties Kanādas, ASV, Krievijas, Austrālijas un citu valstu telekompāniju pārstāvji. Kopēja turnīra auditorija varētu sasniegt 600 miljonus televīzijas skatītāju. Latvijas Spēka atlētu federācijas direktors Mārtiņš Kalniņš izteica cerību, ka Latvijas skatītājiem tas būs spilgts un neaizmirstams notikums, bet tiem, kas vēros sacensības TV ekrānos visā pasaulē, būs iespēja redzēt ne tikai pašas sacensības, bet arī Rīgas un Latvijas skaistākās vietas. Kā ziņots, iepriekš spēkavīrs Raimonds Bergmanis uzaicināja Holivudas zvaigzni un Kalifornijas štata gubernatoru Arnoldu Švarcenegeru apmeklēt "All Strength World Cup 2004". Tomēr pazīstamais spēkavīrs nevarēs apmeklēt Rīgu ASV prezidenta priekšvēlēšanu kampaņas un aizņemtības dēļ.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu