Filmā par ukraiņu bokseri galveno lomu tēlos Eminems (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais reperis Eminems gatavojas piedalīties filmā par boksu, kas būs viņa otrā parādīšanās kino pēc debijas filmā "8 Mile", ziņo "XFM.co.uk".

Viņš tēlos neuzvaramo 22 gadus veco Ukrainā dzimušo ebreju boksa fenomenu Dmitriju Salitu. Lai gatavotos lomai, reperis ir pieņēmis darbā Lenoksa Lūisa agrāko treneri Emanuelu Stjuartu. "Es biju pārsteigts, viņš bija tik labs, cik bija. Viņš regulāri trenējas, un es esmu salicis viņu ringā ar dažiem augstākā līmeņa cīņu biedriem," sacīja Stjuarts. "Viņa prasmes ir ārkārtīgi uzlabojušās. Viņš ir agresīvs, īsts izsitējs. Viņš kustas līdzīgi Muhamedam Ali." Salita, kurš pašlaik dzīvo Bruklinā, sabata laikā necīnās, mācās pie rabīna un tiek uzskatīts par nākamo pasaules čempionu boksā, jo jau 17 cīņās pēc kārtas nav uzvarēts. Klīst baumas, ka filmu, kuras nosaukums, iespējams, būs "Golden Boy", veidos leģendārais producents Džerijs Brukheimers.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu