Raimonds Bergmanis dodas uz "Strongman Super Series" posmu Maskavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas spēkavīrs Raimonds Bergmanis ceturtdien dodas uz Starptautiskās spēkavīru federācijas (IFSA) "Strongman Super Series" pirmā posma sacensībām, kas norisināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Ar sacensībām Maskavā atsākas Starptautiskās spēkavīru federācijas (IFSA) sešu turnīru sērija “Strongman Super Series 2004/2005”, kura noslēgsies ar Arnolda Švarcenegera rīkotajām sacensībām “Arnold Strongman”. Maskavas posmā piedalīsies divpadsmit spēkavīri, kas divās dienās startēs astoņās disciplīnās. Iepriekšējā Starptautiskās spēkavīru federācijas turnīru sērijā “Strongman Super Series 2003/2004” Raimonds Bergmanis izcīnīja trešo vietu. Šosezon Bergmanis turpinās sākto sadarbību ar a/s “MAP Latvia” un “Baltkom” grupas uzņemumiem, kas ļaus viņam labāk sagatavoties sacensībām un sasniegt labākus rezultātus. Ikviens interesents Latvijā varēs sekot līdzi Bergmaņa gaitām Maskavā un citās starptautiskās sacensībās, jo turpināsies iesāktā sadarbība ar radio SWH, kas regulāri zvanīs Bergmanim un tiešajā ēterā informēs par sacensībās notiekošo. Bergmanis pēc atgriešanās no Maskavas visu uzmanību veltīs līdzdalībai Rīgā paredzētajā Pasaules kausa izcīņā spēkavīriem, kas norisināsies 16., 17., un 18. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē. Šīs sacensības būs šogad lielākās stiprinieku sacensības pasaulē, un tajās piedalīsies 36 spēcīgākie vīri no 22 valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu