Noskaidroti uzvarētāji Latvijas čempionāta otrajā posmā triālā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē Saldū notika Latvijas čempionāta otrais posms velotriālā un mototriālā, par kura uzvarētājiem kļuva Kristaps Skudra, Juris Zariņš un Dāvids Pulmanis, aģentūru LETA informēja triāla kluba "Karters" sabiedrisko attiecību speciālists Mārtiņš Bergs.

Sacensībās piedalījās aptuveni 30 Latvijas velotriālistu un mototriālistu. Meistarīgākajā no grupām "Elites" klasē savu kārtējo uzvaru izcīnīja Kristaps Skudra, bet Pāvels Griškovs, kas ieņēma otro vietu, no uzvarētāja atpalika tikai par vienu soda punktu. Trešais bija Ēriks Skorodjonoks. "Ekspertu" klasē cīņā par pirmo vietu veiksmīgāks bija Juris Zariņš, otrajā vietā atstājot Nauri Stalidzānu. Trešo vietu savās otrajās Latvijas čempionāta sacensībās izcīnīja Kārlis Baltiņš. Otrā posma rezultāti "Elites" klase: 1.Kristaps Skudra 2.Pāvels Griškovs 3.Ēriks Skorodjonoks "Ekspertu" klase: 1.Juris Zariņš 2.Nauris Stalidzāns 3.Kārlis Baltiņš "Rūķīšu" klase 1.Dāvids Pulmanis 2.Ieva Šķestere

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu