Būvvalde akceptē hokeja halles nulles cikla tehnisko projektu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas Būvvalde šodien nolēma akceptēt būvfirmas "Merks" iesniegto daudzfunkcionālas halles projekta nulles cikla tehnisko projektu, kas paredz būvdarbu veikšanu līdz 1.stāva grīdas līmenim.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dana Hasana, rīt, 17.jūnijā, plkst.16 Pilsētas attīstības departamentā būvfirmai "Merks" tiks izsniegta būvatļauja būvniecības darbu sākšanai. Pasākumā piedalīsies arī Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks, Pilsētas attīstības departamenta direktors Vilnis Štrams un Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs Ints Pujāts. SIA "Merks" ģenerāldirektors Ivars Geidāns aģentūrai LETA pastāstīja, ka būvnieki ir gatavi drīzumā atsākt halles būvniecību. Ir jau noslēgta vienošanās ar AS "Latvijas tilti" par halles būvniecībai nepieciešamo pāļu izgatavošanu. Šo uzņēmumu pāļu izgatavošanai un dzīšanai savulaik jau bija nolīgusi SIA "Multihalle". Geidāns apliecināja, ka SIA "Merks" darīs visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk sāktu halles būvniecību, kā arī apliecināja, ka ir pietiekami daudz laika, lai uzceltu 2006.gada pasaules čempionātam hokejā nepieciešamo halli. Kā jau ziņots, Latvijas Hokeja federācija par halles būvnieku izraudzījās SIA "Merks" un šā gada 1.jūnijā tika parakstīts trīspusējais līgums starp SIA "Multihalle", SIA "Merks" un Rīgas domi par zemes nomu 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās halles celtniecībai. Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) noteikusi 1.jūliju par pēdējo termiņu, kad Latvijai jāpierāda spēja sarīkot hokeja čempionātu, proti, jāuzrāda virkne līgumu par halles celšanu un apsaimniekošanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu