RE: LHF paziņojums (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja savienības (LHS) valdes priekšsēdētāja Viestura Koziola atbilde uz vakar izskanējušo Latvijas Hokeja federācijas (LHF) paziņojumu.

“Pirmdien, 7.jūnijā, kārtējās LHS Padomes sēdē tika izskatīti nolikuma projekti nākamās Latvijas čempionāta Virslīgas un Latvijas jaunatnes un bērnu hokeja līgas (LJBHL) sezonai. Tāpat LHS Padomes locekļi tika informēti par nenotikušajām sarunām starp Latvijas Olimpisko komiteju (LOK), Sporta pārvaldi (LSP), LHS un LHF. LHS Padomes locekļi pieņēma lēmumu, ka tiem klubiem un organizācijām, kas atbalsta LHS darbību, vairs nav jēgas būt divu sabiedrisko organizāciju biedriem. Līdz ar to tika pieņemta LHS rekomendācija par izstāšanos no LHF, kas vienlaikus ir arī katra kluba un organizāciju biedru brīvprātīga lieta. LHS Padome deva uzdevumu savienības izpilddirektoram Armandam Simsonam izplatīt šo ziņu LHS biedriem un lojāli noskaņotām personām. A.Simsons kā informācijas izplatīšanas līdzekli izvēlējās mobilā tālruņa īsziņu izsūtīšanu, kādā veidā LHS parasti informē par aktuālākajiem jautājumiem savus biedrus un lojāli noskaņotas personas.” LHS kārtējo reizi apstiprina, ka spēj uzņemties atbildību par Latvijas hokeja dzīves sakārtošanu visos līmeņos.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu