LBSP prasa visu "Multihalles" akcionāru rakstisku atteikšanos (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Latvijas būvnieku stratēģiskā partnerība" (LBSP) pieprasījusi SIA "Multihalle" iesniegt visu uzņēmuma akcionāru parakstītu dokumentu, kas apliecinātu vēlmi lauzt ar LBSP iepriekš noslēgto vienošanos par 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās halles projekta nodošanu LBSP, aģentūrai LETA pastāstīja LBSP pārstāvis, SIA "Skonto būve" prezidents Guntis Rāvis.

"Vienošanās bija nopietna, tādēļ, ja "Multihalle" vēlas to lauzt, mums nepieciešams oficiāls dokuments," teica Rāvis. Kad dokuments būs saņemts, tas tikšot nodots izvērtēšanai juristiem un tiks pieņemts lēmums par tālāko rīcību. Šodien tiekoties ar "Multihalles" izpilddirektoru Ivaru Kalvišķi, nav panākta vienošanās par laiku, kad dokuments iesniedzams, taču, kā apgalvoja Rāvis, Kalvišķis solījis, ka "Multihalle" pie tā strādāšot. "Multihalles" izpilddirektors aģentūrai LETA sacīja, ka "tas katrā ziņā ir dienu jautājums" un ka dokumentam līdz šīs nedēļas beigām vajadzētu būt gatavam. Kā jau ziņots, šodien notika LBSP un "Multihalles" pārstāvju tikšanās, lai apspriestu atteikšanos no daudzfunkcionālās halles būvniecības. Kā ziņots, vakar Rīgas dome pieņēma lēmumu par halles būvniecībai nepieciešamās zemes Skanstes ielas rajonā iznomāšanu SIA "Merks". Rīgas domes deputāti tika informēti, ka vakar ir saņemta arī nepieciešamā vēstule no "Multihalles", kurā dome tiek informēta par "Multihalles" atkāpšanos no zemes nomas par labu "Merkam". LETA jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā pēc tikšanās ar būvniekiem un Rīgas domes pārstāvjiem LHF prezidents Kirovs Lipmans paziņoja, ka daudzfunkcionālo halli būvēs Igaunijas celtniecības kompānijai "Merko Ehitus" piederošais "Merks". Šī firma jau ir paudusi gatavību iespējami tuvākajā laikā atsākt halles pāļu dzīšanu. Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) noteikusi 1.jūliju par pēdējo termiņu, kad Latvijai jāpierāda spēja sarīkot hokeja čempionātu, proti, jāuzrāda virkne līgumu par halles celšanu un apsaimniekošanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu