Annas Kurņikovas vecāki pieprasa daļu no meitas īpašuma (5)

LETA/DPA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenajai krievu tenisa zvaigznei Annai Kurņikovai sākušās nepatikšanas ar vecākiem, kas vēlas ar tiesas starpniecību iegūt daļu no viņas greznās mājas Maiami.

Alla un Sergejs apgalvo, ka viņiem pienākas līdzvērtīgas daļas no Annas piekrastes savrupmājas, raksta "The Sun". Kurņikova par 6,2 miljoniem dolāru (3,4 miljoniem latu) iegādājās īpašumu Maiami pludmalē pirms četriem gadiem un dzīvo tur kopā ar savu draugu - dziedātāju Enriki Iglesiasu. Tagad īpašuma vērtība varētu būt pieaugusi līdz 8,9 miljoniem dolāru (4,9 miljoniem latu), un tenisistes vecāki iesnieguši tiesā prasību, pieprasot divas trešdaļas no īpašuma sev. "Viņa ieņēmusi nostāju, ka tā ir viņas māja," citēts Kurņikovas vecāku advokāts Hovards Rudolfs. "Māte un tēvs bija viņas menedžeri un sponsori. Tā bija māja, kas piederēja viņiem visiem kopīgi." Pēdējos mēnešus Anna ir pavadījusi pasaules koncertturnejā kopā ar Enriki. "Anna ar saviem vecākiem sāka strīdēties, kad beidza strādāt kopā. Tas ir ļoti skumji, bet viņi visi ir ļoti stūrgalvīgi," laikrakstam pavēstīja zinātājs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu