Leģendārais vārtsargs Mihails Vasiļonoks atklās hokeja kaislību nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 24. aprīlī, pulksten 13, pāris stundas pirms Latvijas hokeja valstsvienības pirmās spēles pasaules čempionātā Prāgā tirdzniecības centrā „Olympia” jebkuram hokeja līdzjutējam, kurš kaut reizi ir bijis sašutis par spēlētāju darbībām uz ledus, būs iespēja reāli izmēģināt, cik tad viegli ir iemest ripu aizsargātos vārtos.

Turklāt izdarīt to ar leģendārā bijušā Rīgas „Dinamo” hokeja meistarkomandas vārtsarga, tagad „Liepājas Metalurga” trenera Mihaila Vasiļonoka padomiem un novērtējumu. Tai pašā dienā un visā turpmākajā nedēļā t/c „Olympia” uz lielā ekrāna tiks pārraidītas Latvijas hokeja izlases spēles pasaules čempionātā. Sestdien plkst. 13 „Baltaudio kanādiešu slidotavā”, kas atrodas t/c „Olympia”, mākslīgā ledus vārtos stāsies viens no spēcīgākajiem vārtsarga Mihaila Vasiļonoka audzēkņiem – „Liepājas metalurga” audzēknis, Latvijas jauniešu hokeja izlases kandidāts Māris Jučers. Jebkurš interesents var pieteikties, lai pamēģinātu iemest ripu viņa aizsargātajos vārtos paša M. Vasiļonoka acu priekšā un vadībā, pārbaudot M. Vasiļonoka pedagoģiskās spējas un jaunās hokeja paaudzes spēkus. Uzvarētāji un arī visi dalībnieki saņems dāvanas no „RIMI Hypermarket”. Ar šo pasākumu, jūtot līdzi Latvijas hokeja izlasei un iejūtoties hokejistu „ādā”, tiek ievadīta t/c „Olympia” hokeja kaislību nedēļa, tādējādi sagaidot arī t/c „Olympia” gada jubileju. Hokeja kaislību nedēļas ietvaros līdz pat 30. aprīlim „Baltaudio kanādiešu slidotavā” katru dienu no plkst. 16 līdz plkst. 17 būs iespēja bez maksas izmantot „RIMI Hypermarket” nodrošināto hokeja inventāru – nūjas, ripas un hokeja vārtus –, slidotavas apmeklētājiem uz ledus iejūtoties hokejistu lomā. Tāpat visas nedēļas garumā uz lielā ekrāna tiks translētas Latvijas hokeja izlases spēles pasaules čempionātā. Arī šīs sestdienas pasākumā spēkus varēs izmēģināt visu dzimumu un vecuma hokeja cienītāji. Par hokeja kaislību nedēļas atklāšanas gaisotni rūpēsies pasākuma vadītājs Ēriks Loks, un, protams, pasākuma izskaņā uz lielajiem ekrāniem „Baltaudio kanādiešu slidotavā” un t/c „Olympia” ēdamzonā sāks translēt hokeja spēli Latvija-Čehija. Dalībnieku pieteikšanās Visus interesentus, kuri vēlas pamēģināt spēkus ripas iesišanā, aicinām pieteikties „Baltaudio kanādiešu slidotavā”, kas atrodas t/c „Olympia” 2.stāvā, Āzenes ielā 5, vai arī pa tālruni 6810885. Sacensību dalībnieki tiks izlozēti pasākuma dienā, 24.aprīlī no pl.13.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu