Deivids Bekhems ir starp ietekmīgākajām personībām pasaulē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gadskārtējā žurnāla "Time" aptaujā futbola zvaigzne Deivids Bekhems, pasaules rekordiste maratonā Pola Redklifa un rakstniece Dž.K.Roulinga ierindojušies starp simts ietekmīgākajiem pasaules cilvēkiem.

Sasniegumi nodrošinājuši viņiem elku statusu visā pasaulē līdzās tādām personībām kā Romas pāvests un bijušais Dienvidāfrikas Republikas prezidents Nelsons Mandela. Madrides komandas "Real" dalībnieks Bekhems un pasaules rekordiste maratonā Redklifa iekļauti pasaules varoņu un elku sarakstā līdzās īru grupas "U2" līderim un miera aizstāvim Bono. Vēl sarakstā iekļauta televīzijas šova zvaigzne Opra Vinfrija, golfa spēlētājs Taigers Vudss un par politiķi pārtapušais aktieris Arnolds Švarcenegers. Izklaides industrijā par ietekmīgām tiek uzskatītas tādas personības kā Harija Potera grāmatu autore Dž.K.Roulinga, Saimons Kovels no mūzikas realitātes šova "Pop Idol", režisors Nikolass Hitners un NBC producents Marks Bernets. Savu lielo varu pierādījusi kompānijas "L''Oreal" vadītāja Lindseja Ovena-Džonsa un mediju magnāts Ruperts Mērdohs. Savukārt ASV prezidents Džordžs Bušs, kompānijas "Microsoft" vadītājs Bils Geitss, Bils un Hilarija Klintoni un pat terorists Osama bin Ladens ir atzīti par varenākajiem pasaules līderiem un revolucionāriem. Starp ietekmīgākajiem zinātniekiem un domātājiem iekļuvuši vēsturnieki Naials Fergusons un Bernards Leviss. Laikraksts "Time" raksta: izvēlēti tikai tie, kuri spēj ietekmēt neskaitāmas dzīves uz labu vai uz ļaunu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu