"Parekss banka" izcīna uzvaru Latvijas banku kausā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Parekss bankas" komanda pagājušās nedēļas nogalē Rīgā kļuva par Latvijas banku kausa izcīņas basketbolā 11.turnīra uzvarētāju.

"Parekss bankas" basketbolisti uzvarēja ceturto reizi sacensību vēsturē, šoreiz finālā ar 75:52 pārspējot "Pricewaterhouse Coopers" (PWC). ""Visa" Zvaigžņu spēlē" triumfēja Superklientu izlase, bet trīspunktnieku konkursā uzvarēja Dzintars Dreibergs (PWC). Spēlē par trešo vietu sporta nama "Daugava" laukumā devās Latvijas Privatizācijas aģentūras un Rīgas fondu biržas (LPA+RFB) apvienotā komanda un "Hansabankas" basketbolisti. Pēdējās ceturtdaļas 4.minūtē vēl vadībā ar 52:48 LPA+RFB, taču sāncenši veica izšķirošo izrāvienu. Atlikušajā laikā viņi guva 12 punktus pēc kārtas, izcīnot uzvaru ar 60:52. "Hansabankai" 18 punktus guva Jānis Vanks, bet zaudētājiem ar 20 punktiem izcēlās Indars Aščuks. 2003.gada čempionvienība "Parekss banka" kļuva par pirmajiem četrkārtējiem sacensību uzvarētājiem. Čempioniem 21 punktu finālā guva Uno Karlsons, bet 19 punkti bija Raita Dreijas rēķinā. PWC sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Dzintars Dreibergs. ""Visa" Zvaigžņu spēlē" Superklientu izlase, kurā spēlēja "Prāta Vētras" mūziķi Renārs Kaupers un Jānis Jubalts, Izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs, BK "Ventspils" un Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks, "Barona" basketbolistu galvenais treneris Gundars Vētra, "Klondaikas" basketbolists Tims Ovenss, SK "Barons" prezidents Ivo Zonne, "Platforma Records" directors Rimants Liepiņš un žurnālists Jānis Domburs, parūpējās ne tikai par jautriem brīžiem, bet arī par skatāmu basketbolu. Par ""Visa" Zvaigžņu spēles" vērtīgāko spēlētāju atzina Vētru, kas guva 27 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Trīspunktnieku konkursa finālā labākais bija PWC snaiperis Dzintars Dreibergs, kas guva 15 punktus, apsteidzot Ediju Ločmeli ("Rietumu banka") - 11 punkti, Oskaru Silavu (LPA+RFB) - 10 punkti un īpaši pieaicināto Jubaltu (Superklientu izlase) - seši punkti. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina "Parekss bankas" basketbolistu Andi Pogiņu, bet rezultatīvākā spēlētāja tituls Edijam Neilandam ("Rietumu banka"). Vietu sadalījums Banku kausa izcīņā basketbolā: 1. "Parekss banka", 2. PWC, 3. "Hansabanka", 4.LPA+RFB, 5. "Rietumu banka", 6.Latvijas Banka, 7. "Latvijas Unibanka", 8. "Nord/LB", 9. "Eks-LainBanka", 10. "Hipotēku banka", 11. "BankServiss".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu