Bagatska "Žalgiris" uzvar Telavivas "Maccabi" (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbolista Ainara Bagatska pārstāvētais Lietuvas klubs Kauņas "Žalgiris" ceturtdien savā laukumā ar 78:70 uzvarēja Telavivas "Maccabi" Eirolīgas otrās kārtas grupas turnīra spēlē, informēja sacensību rīkotāji.

Bagatskis spēlēja 16 minūtes un guva četrus punktus, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Viņa metienu precizitāte - divpunktnieki 1/2, trīspunktnieki 0/3, soda metieni 2/2. "Žalgira" galvenais treneris Antans Sireika pēc uzvaras norādīja, ka komandas panākuma galvenais cēlonis bija veiksmīgā spēle aizsardzībā. Komandas līderi bija paguruši, tādēļ maiņas notika biežāk nekā parasti, viņš teica. Ar divām uzvarām divās spēlēs "Žalgiris" ir G grupas līderis. Uzvaru ar 68:57 pār Stambulas "Efes Pilsen" savā laukumā guva "Union Olimpija", taču Latvijas basketbolista Roberta Štelmahera nebija Slovēnijas kluba pieteikumā. "Union Olimpija" basketbolistiem E grupā ir pa uzvarai un zaudējumam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu