Miglinieks iecelts par Tulas "Arsenal" sporta direktoru (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola speciālists Igors Miglinieks iecelts par Krievijas superlīgas kluba Tulas "Arsenal" sporta direktoru, vēsta laikraksts "Sovetskij Sport".

Ceturtdien notika izmaiņas "Arsenal" treneru korpusā. No galvenā trenera amata pēc paša vēlēšanās aizgāja Anatolijs Miškins. Par galveno treneri pagaidām strādās līdzšinējais viņa palīgs Mihails Borisovs. Savukārt Miglinieks ir iecelts par komandas sporta direktoru. Viņš arī pildīs trenera konsultanta pienākumus. Iespējams, ka Miglinieks līdz sezonas beigām varētu arī tikt apstiprināts par "Arsenal" galveno treneri, vēsta krievu masu mediji. Tulas "Arsenal" pagājušajā nedēļā piedalījās FIBA Eiropas kausa izcīņas Ziemeļu konferences "Final Four" un spēlē par trešo vietu ar 110:90 uzvarēja Latvijas basketbola klubu "Valmiera/Rūjiena". Krievijas superlīgas čempionāta kopvērtējumā "Arsenal" ar 19 spēlēs gūtajām astoņām uzvarām ieņem devīto vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu