Bergmanis dodas pie Švarcenegera (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas spēkavīrs Raimonds Bergmanis trešdien dosies uz ASV, kur jau 16. reizi notiks Arnolda Švarcenegera organizētā sporta izstāde “Arnold Classic” un sacensības “Arnold Strongman”.

Tā informē Sporta attīstības centrs. Sacensības būs arī noslēguma posms Starptautiskās spēkavīru federācijas (IFSA) turnīram “Strongman Super Series 2003/2004”, kurā Bergmanis un lietuvietis Židrūns Savicks ar izcīnītajiem 28 punktiem šobrīd dala otro vietu. Pirmajā vietā jau neaizsniedzams ir polis Mariušs Pudzianovskis, bet ceturtajā vietā ar 27 punktiem Bergmanim un Savickam seko kanādietis Hjugo Žerārs. “Sacensības būs ļoti smagas, jo, pateicoties lielajam balvu fondam, visi sportisti ļoti nopietni tām gatavojas,” atzīst Raimonds Bergmanis. “Pats slimības dēļ izlaidu pēdējos treniņus, kā arī mazliet par sevi atgādina Sidnejas olimpiādē traumētais elkonis, bet ceru, ka spēšu pacīnīties par godalgotajām vietām.” Turnīrā “Arnold Strongman” sportisti divu dienu laikā sacentīsies piecos vingrinājumos. Par galvenajiem pretendentiem uz uzvaru tiek minēti norvēģis Svends Karlsens, polis Mariušs Pudzianovskis un pagājušā gada uzvarētājs Savicks. Arī šogad sacensību uzvarētājs kā galveno balvu saņems jaunu automašīnu “Hummer”. Bergmanim šīs būs trešās “Arnold Strongman” sacensības, līdz šim viņš tajās ir izcīnījis piekto un trešo vietu. Šosezon Bergmanis turpinās sākto sadarbību ar a/s “MAP Latvia” un “Baltkom” grupas uzņemumiem, kas ļaus viņam labāk sagatavoties sacensībām un sasniegt labākus rezultātus. Ikviens interesents Latvijā varēs sekot līdzi Bergmaņa gaitām ASV un citās starptautiskajās sacensībās, jo turpināsies iesāktā sadarbība ar radio SWH, kas regulāri zvanīs Bergmanim un tiešajā ēterā informēs par sacensībās notiekošo.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu