Verpakovskim vārti Kijevas "Dinamo"

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis pirmdien Spānijā guva vārtus pārbaudes spēlē, palīdzot Kijevas "Dinamo" futbolistiem nospēlēt neizšķirti 2:2 pret vienu no spēcīgākajiem Dienvidkorejas klubiem LG.

Verpakovskis 68.minūtē rezultāta starpību samazināja līdz 1:2, kad pirmais paspēja pie LG vārtsarga nenoturētās bumbas pēc "Dinamo" futbolista Georgija Pejeva sitiena, informēja Ukrainas čempionvienības mājas lapa. Cīņas gaitā "Dinamo" nonāca zaudētājos ar 0:2. Rezultātu LG atklāja 20.minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja brazīlietis Reinaldo, bet 54.minūtē Kims Mundžuns noslēdza LG pretuzbrukumu un rezultāts kļuva 2:0. Izlīdzinājumu "Dinamo" 74.minūtē panāca Gorans Gavraničs, realizējot 11 metru soda sitienu pēc tam, kad pretinieks ar roku nospēlēja soda laukumā. Spānijas pilsētā Olīvijā "Dinamo" un LG vienu pēc otras aizvadīja divas pārbaudes spēles. Kijevas kluba vadība spēkus starp abiem sastāviem sadalīja līdzīgi, bet LG izvēlējās cīņā pret Verpakovska pārstāvēto komandu iesaistīt visus labākos spēlētājus. LG otrais sastāvs "Dinamo" futbolistiem zaudēja ar 3:10. Nākamo pārbaudes spēli "Dinamo" aizvadīs ceturtdien ar Spānijas 18.spēcīgāko komandu "Albacete".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu