NHL Zvaigžņu spēlē uzvar Austrumu konference

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrumu konferences izlase ar 6:4 (1:1, 4:2, 1:1) svētdien Sentpolā (ASV) uzvarēja Rietumu konferences klubu komandu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlē.

Rietumu konferences izlasi no zaudējuma neglāba arī pieredzējušā Kolorādo "Avalanche" kapteiņa Džo Sakika trīs vārti. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar divām iemestajām ripām bija Otavas "Senators" kapteinis Daniels Alfredsons, un 31 gadu vecā zviedra rēķinā bija arī rezultatīva piespēle. Sakiku atzina par Zvaigžņu spēles vērtīgāko hokejistu (MVP), un balvā viņš saņēma "Dodge" automašīnu. Pirmajā trešdaļā komandas apmainījās vārtu guvumiem - Adrians Akoins vadībā izvirzīja Austrumu komandu, bet Sakiks rezultātu izlīdzināja. Jau otrajā periodā Alfredsons panāca 2:1 Austrumu zvaigžņu labā, savukārt Sakiks un Šeins Doans vadībā jau izvirzīja Rietumu konferences komandu. Taču līdz pēdējam pārtraukumam Marks Mesjē, Garijs Robertss un Alfredsons nodrošināja Austrumu komandai 5:3 pārsvaru. Pēdējā periodā Iļja Kovaļčuks Austrumu izlasei guva sestos vārtus, bet rezultāta starpibu samazināja Sakiks. "Vienmēr gribas uzvarēt," teica 34 gadus vecais Sakiks. "Domāju, ka izredzes bija abām komandām. Mums tas neizdevās, taču galvenais, ka pasākums izdevās. Domāju, ka bija itin labs šovs." Kopš 1996.gada Zvaigžņu spēlē bija viszemākā rezultativitāte, abām komandām kopā gūstot 10 vārtus. Minesotas "Wild" mājvietā notikušajā cīņā piedalījās 17 NHL Zvaigžņu spēles debitanti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu