Valmierā "NOKIA AIR" (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 7.februārī, Valmieras rajona „Baiļu” trasē risināsies sezonas lielākie snovborda svētki un starptautiskās sacensības „NOKIA Air”, kurās piedalīsies vienpadsmit sportisti – četri pašmāju un septiņi ārvalstu braucēji.

Divi no ārvalstu snovbordistiem - Pakome Aluī un Žiljēns Harikots no populārās franču apvienības "The Psykopit" - "NOKIA Air" sacensības apmeklēja jau pagājušajā gadā. Šogad viņiem pievienosies Dienvidfrancijas zvaigzne Le Fošērs Morgans no apvienības "Amikal". Sacensībās piedalīsies trīs somu braucēji – firmas „Nidecker” seja Miko Rajakangas, jaunā somu snovborda zvaigzne Juka Kiistala un arī Tēmu Lahtinens. Jāatzīmē, ka Miko Rajakangas ir redzams vairākās snovborda filmās kā “Revival”, “Road to Madness” un “Daily Dose”, pēdējā šogad ir atzīta par vienu no labākajām snovborda filmām. Ieradīsies arī pieredzējis braucējs no Šveices - Danu Kaufmans, kurš Eiropā ir pazīstams kā labu snovborda parku autors un veidotājs. Startēs arī labākie Latvijas snovbordisti – kluba „INK SNB” pārstāvji Ģirts Laube un Mārcis Ābele, „Gaiziņteam” braucējs Raitis Ābele un „Balto bērzu” pārstāvis Kaspars Grava. Braucējus darbībā varēsiet vērot vienā no skatāmākajām disciplīnām - Big Air. Šogad visiem būs iespēja just līdzi iespaidīgiem lēcieniem no lielākā tramplīna, kāds Latvijā jebkad ir bijis. Šis ir pasākums, kuru skatītājiem noteikti nevajadzētu palaist garām. Sacensības sāksies pulksten 18 un beigsies ap pulksten 20.30. Skatītāji varēs piedalīties visdažādākajos konkursos un vinnēt balvas. Darbosies lielie ekrāni un arī NOKIA stends, kurā varēs iepazīties ar jauno Nokia N-GAGE telefonu. Pulksten 22 Valmieras „Multiklubā” notiks pasākuma „Fructis Style afterparty”, kurā uzstāsies grupa „FEIK”, Gustavo un Anglijas populārākā underground grupa „Jairus”. Pievienojieties sezonas masīvākajam pasākumam, sajūtot pasaules elpu. Pasākuma ģenerālsponsors ir NOKIA. Atbalstītāji "Tele2", Valmieras pilsētas dome, veikals "Boards lv" un "Fructis". Informatīvie atbalstītāji: radio SWH un radio SWH ROCK, TV5 un LNT, „Sīrups”, laikraksts „Diena” un interneta portāls „TVnet”, reģionālie mediji – „Liesma”, „Rūjienas Vēstnesis” un „Ziemeļlatvija”.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu