Par LHS izpilddirektoru iecelts Armands Simsons

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja savienības (LHS) valdes sēdē par LHS izpilddirektoru iecelts Armands Simsons, kā arī izveidotas desmit komisijas, kurām gan vēl jāgūst LHS padomes apstiprinājums, LHS vārdā aģentūru BNS pirmdien informēja Kaspars Lakševics.

LHS valdes iecerētās desmit komisijas: sporta un juridiskā; treneru; tiesnešu; bērnu, jaunatnes, junioru un sieviešu; veterānu; sabiedrisko attiecību, reklāmas, mārketinga un finanšu; medicīnas; disciplinārā; attīstības; amatieru. Latvijas treneru konference notiks 1.martā viesnīcā "Reval Hotel Latvija". Darba kārtību un citus organizatoriskos jautājumus paziņos atsevišķi, norādīts LHS paziņojumā. LHS valdes locekļiem, nepieciešamības gadījumā pieaicinot dažādus hokeja speciālistus, uzdots par pienākumu sākt Latvijas hokeja attīstības koncepcijas izstrādi. Uz nākamo valdes sēdi, kas notiks 10.februārī, LHS valdes locekļiem jāiesniedz priekšlikumi LHS 2004.gada budžetam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu