"Valmiera/Rūjiena" zaudē Saratovā, bet finišē pirmajā vietā grupā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola klubs "Valmiera/Rūjiena" ceturtdien FIBA Eiropas kausa izcīņas D apakšgrupas pēdējā spēlē izbraukumā ar rezultātu 89:96 (21:25, 20:30, 26:23, 22:18) piekāpās Krievijas superlīgas vienībai Saratovas "Avtodor".

Valmieriešu sastāvā kā rezultatīvākais ar 19 gūtiem punktiem izcēlās Uldis Višņevics. Vēl 18 mājinieku grozā sameta Gatis Melderis, bet par punktu mazāk Ronela Mingo kontā. Mājinieku rindās ar 22 punktiem izcēlās amerikānis Džons Honikats. Neraugoties uz šodien piedzīvoto zaudējumu, valmierieši D apakšgrupā ar četrām uzvarām un diviem zaudējumiem kontā ierindojās pirmajā vietā, kas nozīmē, ka Ziemeļu konferences ceturtdaļfinālā "Valmiera/Rūjiena" tiksies ar Azerbaidžānas "Gala" vienību. FIBA Eiropas kausa izcīņas grupas pirmajā spēlē valmierieši izbraukumā ar rezultātu 74:67 pārspēja "Šiauliai". Otrajā mačā "Valmiera/Rūjiena" ar 91:90 dramatiskā cīņā savā laukumā pagarinājumā uzvarēja Igaunijas vienību "TTU/A.Le Coq", bet 27.novembrī Valmierā spēja ar 93:84 pārspēt Krievijas superlīgas vienību Saratovas "Avtodor". Ceturtajā apakšgrupas mačā 4.decembrī valmierieši savā laukumā ar rezultātu 80:77 vēlreiz uzveica "Šiauliai". Piektās kārtas mačā "Valmiera/Rūjiena" izbraukumā ar 81:92 piekāpās "TTU/A.Le Coq".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu