Anglijas regbistus Londonā sveic 750 000 līdzjutēju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas centrā pirmdien apmēram 750 000 sajūsminātu līdzjutēju sveica Pasaules kausa ieguvējus Anglijas regbija izlases spēlētājus, ļaujot tiem uzvaras parādē izjust īsta karnevāla atmosfēru, ziņoja vietējā policija.

Satiksme Londonas centrālajā daļā apstājās, bet dziedošais un karogus vicinošais līdzjutēju pūlis izstiepās triju kilometru garumā. Veikalu skatlogi bija noformēti Anglijas sarkanbaltās krāsās, un daudzi fani notiekošo vēroja pa logiem, lai ieraudzītu divos bezjumtu autobusos policijas eskorta pavadībā braucošos spēlētājus. Regbisti līdzjutējiem demonstrēja izcīnīto kausu, ik pa laikam šķieda fanu virzienā šampanieti un fotografēja. Pusotru stundu ilgais parādes brauciens noslēdzās pusdienlaikā Trafalgara laukumā. Izlasei pirmdien Bekingemas pilī vēl ir plānota pieņemšana pie Anglijas karalienes Elizabetes II, bet vakarā regbistus savā rezidencē pieņems Lielbritānijas premjers Tonijs Blērs, kurš speciāli dienu agrāk atgriezās no Britu Sadraudzības valstu sanāksmes Nigērijā. Novembrī Austrālijā angļi kļuva par pirmo ziemeļu puslodes izlasi, kas spēja izcīnīt Pasaules kausu regbijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu