Futbolistu prēmiju apjoms krītas (14)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā iekļuvušajiem Latvijas izlases spēlētājiem sola tikai 50 000 latu prēmiju.

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers iepriekš ierosināja futbolistus prēmēt ar 200 000 latu. "Tā programma, no kuras mēs šo naudu varam paņemt, ir programma neparedzētiem izdevumiem, un no tās mēs varam šogad paņemt tik, cik šajā programmā ir. Līdz ar to mums ir nepieciešams samaksāt 21 000 tūkstoti.. kas ir šogad iemaksājams, lai nodrošinātu [televīzijas] translāciju no čempionāta. To mēs atradīsim.. Un otrs ir Futbola federācijai. Un Futbola federācijai šī summa būs 50 000 latu, ko mēs varam samaksāt," trešdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Kas notiek Latvijā?" sacīja Šadurskis. Viņš norādīja, ka programma, kas paredzēta sportistu prēmēšanai, paredzēta prēmiju izmaksāšanai pēc panākumiem čempionātā. Jau vēstīts, ka valdība otrdien jautājumu par prēmijām Latvijas futbola izlasei atlika uz nedēļu, jo sēdē nepiedalījās Šadurskis un finanšu ministrs Valdis Dombrovskis. Latvijas futbolisti pagājušajā nedēļā Stambulā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Turcijas valstsvienību un nodrošināja tiesības 2004.gadā spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā, pirmo reizi iekļūstot tik nozīmīgu sacensību izšķirošajā posmā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu