Viktors Dobrecovs atkārto Latvijas rekordu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien "Liepājas metalurgs" sāka Latvijas futbola meistarsacīkšu triecienciklu, kura laikā trīsarpus nedēļās būs jādodas laukumā sešas reizes. Pirmā no tām bija šodien Liepājā pret tabulas kaimiņu Daugavpils "Dinaburgu" un mūsējie uzvarēja ar 3:0 (0:0).

"Liepājas metalurgs": Krucs, Lukašāvičs (Šafranko), Ivanovs, Katasonovs, Zirnis, Kļava, Skinderis (Kalns), Daņilovs (Grebis), Rinkus, Dobrecovs, Karlsons. 51.min. Karlsons – 1:0, 72.min. Dobrecovs – 2:0, 90.min. Dobrecovs – 3:0. Tā nu spēļu kalendārs izveidots, ka iepriekšējo reizi ar vērā ņemamu pretinieku "Liepājas metalurgs" Latvijas meistarsacīkšu spēlēs mūsu pilsētā bija ticies pirms gandrīz čeriem mēnešiem, dažas dienas pēc Jāņiem, bet tagad trīs nedēļu laikā Liepājā redzēsim metalurgus spēlējam ar visām pārējām pirmā četrinieka komandām. Jau no pirmajām minūtēm liepājnieki ieguva teritoriālu pārsvaru, biežāk kontrolēja bumbu un pirmajā puslaikā četras reizes bija visai tuvu vārtu guvumam pēc Rinkus, Karlsona, Dobrecova, Katasonova sitieniem. Otrajā puslaikā metalurgi turpināja spēlēt tik pat centīgi un jau ievadījumā uzlauza viesu vārtus, kad Ģirts Karlsons izmantoja vārtsarga kļūdu un acīgi ar galvu pārmeta bumbu tam pāri. Mājinieki sāka spiesties savu vārtu tuvumā cerībā saglabāt pārsvaru rezultātā, toties pretinieki kļuva aktīvāki, un pēc viena viņu izrāviena tikai Krucs glāba metalurgu vārtus. Viss kļuva skaidrs puslaika vidū, kad Rinkus nopelnīja 11m soda sitienu, kuru realizēja Viktors Dobrecovs. Tikko spēles informators paziņoja, ka Dobrecovs atzīts par šīs spēles labāko spēlētāju, tā viņš iesita savus otros vārtus, tādējādi atkārtojot Miholapa Latvijas rekordu – 33 vārti vienās Latvijas meistarsacīkstēs. Taču Viktoram ir ļoti reālas iespējas šo rekordu labot, jo metalurgiem atlikušas piecas spēles. Nākamā spēle "Liepājas metalurgam" svētdien savā laukumā ar "Ventspili", kas šodien spēlē UEFA kausa izcīņā Tronheimā pret Liepājas futbola cienītājiem jau pazīstamo "Rosenborg" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu