Tokijas tenisa turnīrā uzvar Šutlers un Šarapova (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Japānas atklātā tenisa čempionāta (balvu fonds - 860 000 ASV dolāri) uzvarētājiem kļuvuši Rainers Šutlers (Vācija) un Marija Šarapova (Krievija).

Ar pirmo numuru izliktais Šutlers finālā ar 7:6 (7:5), 6:2 pieveica francūzi Sebastjenu Grosžēnu, kas bija izlikts ar otro numuru. Ar piekto numuru izliktā Šarapova finālā trijos setos ar 2:6, 6:2, 7:6 (7:5) pārspēja ungārieti Aniko Kaprosu un 16 gadus vecā krieviete pirmo reizi karjerā tika pie uzvaras Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) turnīros. Šarapova trešā seta taibreikā bija nonākusi zaudētājās ar 2:5, tomēr divas stundas un 10 minūtes ilgušās cīņas saspringtajā galotnē spēja uzvarēt piecu bumbu izspēlē pēc kārtas. "Ceru, ka man vairs nebūs jādzird jautājumi par Annu Kurņikovu," sacīja 183 centimetrus garā Šarapova, kura izskata dēļ tiek dēvēta par "jauno Kurņikovu". "Ir lieliski, ka finālā spēju pierādīt, ka arī 16 gadu vecumā varu uzvarēt." Šarapova sestdien kopā ar taizemieti Tamarinu Tanasugarnu Tokijā uzvarēja arī sieviešu dubultspēļu turnīrā. Sibīrijā dzimusī krieviete par uzvaru vienspēlēs saņēma 27 000 dolāru. 22 gadus vecā Kurņikova, neraugoties uz lielo popularitāti, līdz šim nav spējusi uzvarēt nevienā WTA turnīrā, un savainojumu dēļ viņas iespējamā atgriešanās kortos ir apšaubāma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu