Kehri atkārtoti ievēlē LBS prezidenta amatā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) 8.konferencē piektdien Rīgā, viesnīcā "Reval Hotel Latvia", LBS prezidenta amatā vienbalsīgi ievēlēja Ojāru Kehri, kurš šajā amatā bija arī līdz šim.

Par nozīmīgāko jauninājumu kļuva LBS padomes izveidošana, kuras biedrus šajā reizē izvirzīja LBS 7.konferencē izveidotā darba grupa 8. Saeimas deputāta Kārļa Strēļa vadībā. LBS konferences dalībnieki vienbalsīgi nobalsoja par visiem 22 jaunās padomes biedriem. LBS padomē iekļauti: Andris Ārgalis, Romualds Ārmans, Jānis Baiks, Ainars Baštiks, Olafs Berķis, Gundars Bērziņš, Mārtiņš Bondars, Adrians Dāvis, Ivars Gaters, Uldis Grāvītis, Māris Gulbis, Guntis Indriksons, Ojārs Kehris, Viesturs Koziols, Aivars Lembergs, Māris Riekstiņš, Kārlis Strēlis, Ēriks Štālbergs, Vilnis Štrams, Jānis Urbanovičs, Ingrīda Ūdre un Roberts Zīle. LBS konferencē tika apstiprināts gan 2001./2002.gada, gan 2002./2003.gada budžets, kā arī apstiprināti jaunie statūti. Par LBS revidentu tika iecelts Aladins Sproģis. Vienīgais jautājums, kurā balsojums nebija vienprātīgs, bija LBS biedru maksas apstiprināšana. Vienam biedram balsojot pret, palika spēkā iepriekšējos gados noteiktās biedru maksas. LBS 8. konferencē no 39 juridiskajiem biedriem bija pārstāvēti 27. Līdz ar to tika fiksēts kvorums, un konference bija lemttiesīga. Pēc konferences beigām uz pirmo sēdi sanāca jaunizveidotā LBS padome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu