Zeltiņš un Balodis uzvar apvidus autosacensībās Nītaurē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dainis Zeltiņš un Viesturs Balodis ar UAZ automašīnu sestdien Nītaurē uzvarēja spēcīgākajā TR3 auto klasē Latvijas trofi-reidu kausa izcīņas 5. posma sacensībās "Nītaure Trophy 2003", informēja Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) "cross-country" preses sekretārs Ainārs Zariņš.

Otro vietu klasē TR3 ieguva Māris Zvirbulis/Bruno Lielkāja ar "Land Rover Dicovery", bet tikai trešajā vietā ierindojās līdzšinējie kausa izcīņas līderi Vents un Indulis Vīduši ar UAZ.

TR2 grupas automobiļu konkurencē uzvaru svinēja Vitālijs Mateiko/Dmitrijs Birznieks ar "Toyota Land Cruiser". Mateiko ekipāžai tā bija pirmā uzvara. Otro vietu ieguva Gundars Skudriņš/Ivars Paškovskis ar UAZ, bet trešie bija Edgars Zaķis/Arnis Trūps ar "Range Rover". TR2 grupas līderim Andrim Kuzņecovam nācās samierināties tikai ar ceturto vietu.

Kausa izcīņas kopvērtējumā vērā tiks ņemti pieci labākie rezultāti sešās sacensībās. Dažādas iespējas vēl pastāv abās automobiļu klasēs un pilnīgi drošs par savu vietu vēl nevar būt neviens braucējs, norādīja Zariņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu