Bokseris Beljū: Kontrakts par cīņu ar Usiku vēl nav parakstīts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tonijs Beljū
Tonijs Beljū Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Tonijs Beljū atklājis, ka kontrakts par gaidāmo cīņu ar absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā ukraini Oleksandru Usiku vēl nav parakstīts. Cīņa gan, visticamāk, notiks 10. novembrī. 

"Mana treniņnometne Šefīldā jau ir sākusies," izdevumam "Boxingscene" teica Beljū. "Esam vienojušies par saistībām cīņai ar Usiku, bet kontrakts vēl nav parakstīts. Par šo tēmu man īpaši negribas runāt, jo manas karjeras laikā ir bijuši gadījumi, kad šādā stadijā viss nojūk."

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Oleksandrs Usiks (no kreisās) un Tonijs Beljū
Oleksandrs Usiks (no kreisās) un Tonijs Beljū Foto: Reuters/TASS/LETA

Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka abu bokseru duelis risināsies Londonā. To atklāja Usika menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

"Ļoti vēlos cīnīties ar Oleksandru, jo tas man ir nopietns izaicinājums un iespēja visiem pierādīt, ka mani ir pāragri norakstīt. Jā, ir vairākas finansiāli pievilcīgākas cīņas, bet šeit runa ir par ko citu. Ticu, ka varu ne tikai uzvarēt Usiku, bet arī nokautēt," stāstīja Beljū. 

Beljū kopumā savas karjeras laikā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti. Savukārt Usiks 15 cīņās guvis visas uzvaras, 11 no tām ar pretinieka nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu