Latvijas skeitbordisti gūst panākumus sacensībās Šveicē. (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas skeitbordisti veiksmīgi startējuši slaloma sacensībās Gruningā (Šveice), BNS informēja sacensību dalībnieks Gints Gailītis.

Lienīte Skaraine paralēlajā slalomā izcīnīja otro vietu, bet milzu slalomā palika trešā, savukārt Armands Sausniņš amatieru grupā paralēlajā slalomā bija otrais. Profesionāļu grupā paralēlajā slalomā Gailītis un Salvis Skarainis iekļuva 16 labāko skeitbordistu grupā, beigās izcīnot attiecīgi 13. un 14. vietu. Par sacensību uzvarētājiem kļuva itālietis Danmarko Luka un amerikāniete Lurena Gordona. Sacensībās piedalījās vairāk nekā 70 dalībnieku no Vācijas, Francijas, Itālijas, Anglijas, Zviedrijas, Šveices, ASV, Austrālijas un Latvijas. Latvijas skeitbordistu nākamais starptautiskais starts slalomā paredzēts augustā, kad notiks Vācijas "Open", savukārt septembrī Francijā notiks Eiropas čempionāts.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu