Notiks trakulību pasākums "Ķengaraga Extreme 2003". (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 7.jūnijā, plkst.13 pie tirdzniecības centra "Dole" par godu mācību gada noslēgumam un gaidāmajam vasaras brīvlaikam notiks dažādu trakulīgu izdarību pilns pasākums "Ķengaraga Extreme 2003".

Kā aģentūru LETA informēja konsultāciju aģentūra "K5", pasākumā pa īstu sniegu brauks īsti sniega dēļi, paraugdemonstrējumus sniegs BMX un triāla profesionāļi, kā arī uzstāsies tādi Latvijā pazīstami hiphopa mūziķi kā Gustavo un Džuzepe. "Ķengaraga Extreme 2003" laikā notiks Latvijas labāko velotriālistu sacensības - "Ķengaraga kauss 2003", kurā piedalīsies 13 Latvijas labākie velotriālisti. Braucienu starplaikos Skandināvijas un Baltijas valstu velotriāla zvaigzne Kristaps Skudra klātesošos priecēs ar dažādiem velotrikiem. Ar īpašu programmu piedalīsies arī Latvijas "BMX freestyle" profesionāļi. Gandrīz sešus metrus augsti lēcieni uz tramplīna, salto un riskanti priekšnesumi ir daļa no "BMX freestyle" programmas. Viena no vizuāli baudāmākajām atrakcijām būs snovskeita demonstrācija. Latvijas snovbordisti uz īpašas konstrukcijas izpildīs vasarai neierastus priekšnesumus ar sniega dēļiem uz īsta sniega. "Ķengaraga Extreme 2003" apmeklētāji arī paši varēs ievingrināt roku dažādās sportiskās aktivitātēs. Būs iespēja sacensties klintī kāpšanas ātrumā un meistarībā, savukārt atrakcija "super salto" ikvienam aktīvistam uz batuta ļaus izbaudīt lēcienus pat septiņu metru augstumā. Būs arī "Klondaikas ugunīgais pavāru šovs", kura laikā uz skatuves pavāri no restorāna "Klondaika" pagatavos garšīgus meksikāņu ēdienus. Papildus trakulīgajām atrakcijām "Ķengaraga Extreme 2003" dalībniekus ar ekstrēmu mūziku uzlādēs Latvijas hiphopa zvaigznes Gustavo un Džuzepe, Latvijas jaunie hiphopa talanti dīdžejs Monstrs un pasākuma vadītājs "Radio SWH Rock" dīdžejs Gustavs Terzens.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu