Mesi: Ronaldu mani pārsteidza

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Reuters/LETA/TVNET kolāža

Krištianu Ronaldu lēmums šovasar atstāt Madrides "Real" komandu pārsteidzis Lionelu Mesi, atzīst "Barcelona" kluba futbolists.

Ronaldu šovasar pārgāja uz Itālijas spēcīgo komandu Turīnas "Juventus", kas par portugāļu uzbrucēju samaksāja 112 miljonus eiro Spānijas klubam Madrides "Real".

"Protams, ka viņiem (Madridei) ir viena no spēcīgākajām komandām pasaulē, bet Krištianu aiziešana padarījusi to krietni vājāku," intervijā "Catalunya Radio" sacīja Mesi.

"Nedomāju, ka viņš atstās Madridi un dosies uz "Juventus". Daudzas komandas viņu gribēja iegūt," atzīst "Barcelona" līderis. 

"Viņa lēmums mani pārsteidza, bet viņš pievienojās spēcīgai komandai," teica Mesi, kurš "Juventus" redz kā vienu no favorītēm cīņā par UEFA Čempionu līgas kausu.

Pērn pasauli pārsteidza brazīliešu futbolista Neimara pāreja no "Barcelona" uz Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par 222 miljoniem eiro.

"Tagad vairākiem klubiem ir daudz naudas, un spēlētāji tamdēļ pāriet uz tiem. Kam ir vairāk naudas, turp viņi dosies. Lietu kārtība ir mainījusies. Iepriekš visi gribēja spēlēt  pie labākajiem Barselonā vai Madridē," uzskata Mesi.

"Tagad viss ir izlīdzinājies, nav vairs lielas starpības starp komandām - Mančestras un Madrides klubiem, PSG, mums ("Barcelona"), Minhenes "Bayern", Itālijas vienībām..."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu