"Extreme party" laikā notiks skeitborda un BMX sacensības.

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Extreme party" laikā 31. maijā Sapņu fabrikā notiks ekstrēmšovgrupas "Kamikadze.lv" un veikala "Boards.lv" kopīgi rīkotas skeitborda sacensības minirampā, kas būs pirmās šāda veida sacensības, BNS pavēstīja pasākuma rīkotāju pārstāvis Aivars Apriķis.

Līdz šim šādas sacensības nav notikušas, jo nav bijis atbilstošas minirampas. Tagad tā uzbūvēta un atbilst visiem pasaules standartiem. Sacensībās piedalīsies skeitborda entuziasti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Viņu sniegums tiks vērtēts pēc tehnikas, triku sarežģītības, stila, oriģinalitātes un dinamikas kritērijiem. Pasākuma ietvaros notiks arī BMX "Extreme Air" sacensības uz speciāli šim nolūkam būvēta tramplīna. Uz BMX mačiem tiek aicināti labākie Latvijas braucēji. Biļetes uz gaidāmo pasākumu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties "Gailītis G" tirdzniecības vietās, Dailes teātra kasēs, kā arī veikalos "Maxima". To cena ir 2,50 latu, bet pasākuma dienā biļetes maksās trīs latus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu