BMX federācija apstiprina Latvijas čempionāta nolikumu. (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas BMX federācijas (LBMXF) valdes sēdē, kas sekoja Latvijas BMX klubu prezidentu un to pilnvaroto pārstāvju sanāksmei, otrdien apstiprināja Latvijas čempionāta nolikumu un sacensību galvenos tiesnešus.

Latvijas čempionāts 2003.gadā notiks 10 kārtās, no kurām ieskaitē iekļaus astoņus labākos rezultātus. Dalībniekiem jāpiedalās vismaz sešās kārtās, turklāt pēdējā kārtā rezultātiem būs koeficents 1,5. Izmaiņas ir sestdienas sacensību sākuma laikā - tās sāksies plkst.15. LBMXF valdes sēdē nolēma par augstvērtīgiem un labiem sasniegumiem pagājušajā sezonā finansiāli šogad atbalstīt elites un junioru grupas braucējus Ivo Lakuču, Artūru Matisonu, Māri Majoru, Jāni Vanagu un Edgaru Rubeni, jauniešus Uldi Balbeku, Arti Žentiņu, Edžu Treimani, Kristapu Konrādu, Tomu Skujiņu, Ingemāru Mūsiņu un Kristapu Vekšu. Sanāksmes dalībnieki tika iepazīstināti ar situāciju BMX trases būvē Rīgā, par to informēja BMX kluba "Favorīts" pārstāvji un Rīgas domes deputāts Valdis Kalnozols. Tuvākajā laikā BMX klubs "Favorīts" centīsies atrast vietu trases būvei un saskaņot to ar Rīgas pilsētas domi. Iepriekšējā izvēlētas trases būves vietā bija paredzēts izcirst pārāk daudz koku, un Rīgas dome projektu neakceptēja. BMX klubs "Favorīts" un LBMXF joprojām uzskata, ka uzbūvēt trasi šogad ir iespējams, un sacensību kalendārā sacensības Rīgā, kas paredzētas augustā un septembrī, tika saglabātas, norādīja Ābols. LBMXF valdes loceklis un BMX kluba "Tālava" prezidents Jānis Matisons informēja par gatavošanos Eiropas čempionāta 5. un 6. posmam Valmierā 7. un 8.jūnijā. Trasē ir paredzēti vairāki jauninājumi. Būs jauna starta barjera, kas automātiski tiek pacelta un nolaista, starta laukumā tiks uzbūvēta nojume, kā arī trases finiša un starta daļas tiks atdalītas ar nožogojumu. Valdes sēdes noslēgumā LBMXF priekšsēdētājs Aldons Vrubļevskis parakstīja līgumu par Eiropas čempionāta Valmieras posmu organizēšanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu