Kristapa Skudras performance; LTV "fui". (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

PAPILDINĀTS 2X !!! Šonedēļ Latvijas spēcīgākais velotriālists Kristaps Skudra vēlas veikt visai ambiciozu priekšnesumu. Kādā augstceltnē pa kāpnēm veikt ar riteni ceļu no pirmā stāva līdz pat jumtam.

Ar šādu rīcību kluba "Karters" braucējs vēlas pievērst sabiedrības uzmanību tādam sporta veidam kā triāls. Pats Skudra, piemēram, pateicoties minimālam finansiālam ieguldījumam, ir uzskatāms arī par visas Skandināvijas labāko braucēju (sk. iepriekšējo ziņu), taču pie mums viņu pazīst tikai retais. Plānotais pasākums bija paredzēts Latvijas televīzijas telpās, taču šodien kļuva zināms, ka LTV Kristapam atteikusi. Par alternatīvu izvēlēts Preses nams. Lielo daudzumu pakāpienu Kristaps mēģinās pārvarēt piektdien, pulksten 18:00. Paredzēts, ka notikuma vietā tiks pasludināts arī šīgada velo un moto triāla sacensību kalendārs, kā arī prezentēta minētā kluba "Karters" mājas lapa. Lai labi ripo!

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu