Rīgā notiks snovborda drošības seminārs. (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5., 6. un 7. martā Rīgā, viesnīcā “Reval Hotel Latvija” notiks seminārs par snovborda drošību “Drošs snovbords”, kuru organizē Sniega klubs. Tajā piedalīsies augstākā līmeņa snovborda instruktors Haralds Knoflahs no Austrijas.

“Ikdienā par snovbordu izskan daudz un dažādi pretrunīgi viedokļi, kā rezultātā par snovbordu izveidojies priekšstats kā par ekstrēmu un ļoti bīstamu sporta veidu. Lai mainītu šo priekšstatu, notiks seminārs, kurā tiks sniegta kvalitatīva informācija par snovborda drošības aspektiem,” skaidro Sniega kluba prezidents Ansis Egle, norādot, ka, “neievērojot drošības priekšnosacījumus, braukšana ar auto ir tikpat nedroša kā braukšana ar sniega dēli”. Semināra tēmas būs aktuālas gan snovborda iesācējiem, gan pieredzējušiem braucējiem. Austriešu snovborda instruktors Haralds Knoflahs trīs dienu laikā lasīs lekcijas par dažādiem snovborda drošības aspektiem, kā arī vadīs praktiskās nodarbības uz kalna. Līdzās austriešu lektoram seminārā piedalīsies arī “Žagarkalna” direktors Juris Žagars, kurš iepazīstinās semināra dalībniekus ar drošības pasākumu organizēšanas pieredzi “Žagarkalnā“. Ziemas sporta veidu inventāra veikala “Buru Sports” direktors Māris Birzulis seminārā stāstīs par dažādiem snovborda inventāra kopšanas veidiem un praktiski demonstrēs dažus no tiem. Katru dienu seminārs notiks no plkst. 17.00 līdz 20.00. 5. un 7. martā seminārs notiks viesnīcas “Reval Hotel Latvija” konferenču zālē “Gamma”, 6. martā konferenču zālē “Beta”. Vienas dienas semināra dalības maksa 4 lati. Semināra “Drošs snovbords” sponsori ir viesnīca “Reval Hotel Latvija”, aviokompānija “Finnair”, ziemas inventāra veikals “Buru Sports” un “Žagarkalns”.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu