“Avtosport” ierindo ralliju “Kurzeme” labāko skaitā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ietekmīgais Krievijas autosporta žurnāls “Avtosport” ir ierindojis ralliju “Kurzeme 2002” pērnā gada labāko sacensību skaitā.

Žurnāla korespondenti jau divus gadus apmeklē Liepājā notiekošās sacensības un atzīst to izaugsmi un augsto organizatorisko līmeni.

“Šodien Latvijā notiekošās sacīkstes ne ar ko neatpaliek no augstākā līmeņa Eiropas rallijiem, bet pēc svētku atmosfēras, kas rallija “Kurzeme” laikā valda Liepājā, pat ir pārākas,” raksta žurnāls “Avtosport”. Žurnāla korespondents Andrejs Kļeščovs ar atzinību pieminēja Krievijas tirgū labi zināmā parfimerijas uzņēmuma “Dzintars” šim pasākumam speciāli radīto smaržu sēriju “Rallijs” kā arī grandiozo rallija noslēguma koncertu ar grupas "Smokie" piedalīšanos.

“Avtosport” īpaši atzīmējis atsaucību, ar kādu rallijā “Kurzeme” tiek sagaidīta katra Krievijas sportista starts. “Liepājas iedzīvotāji ar skaļiem aplausiem sagaidīja katru Krievijas ekipāžu, kas parādījās uz starta estakādes pilsētas centrā,” raksta “Avtosport”.

Rallijs “Kurzeme 2003” šogad pirmo reizi noritēs kā Krievijas čempionāta posms, kurā savu dalību ir apsolījušas vairāk kā 20 spēcīgākās Krievijas rallija ekipāžas, kā arī vairākas ekipāžas ar WRC automobiļiem. Rallijs notiks no 11. līdz 13. jūlijam Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu