Ak, laimīgie maskavieši!. (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja tā "uz sitienu" padomā, par ko gan maskavieši salīdzinājumā ar mums varētu būt tik laimīgi pārlaimīgi - hmmm, it kā jau nekas tāds nav... Naaa - wrong!

Ja melnās dienas kalendārā tiek atzīmētas, loģiski izspriežot, ar melnu marķieri, tad šo sestdienu plašās Krievzemes galvaspilsētas iemītnieki krāsos visās varavīksnes krāsās. Un visai svarīga iemesla dēļ - Medvedkovā tiks svinīgi atklāts Eiropā lielākais skeitparks. Jāatzīmē gan, ka lielākā titulu tas iegūst nevis paša skeitparka platības dēļ, bet kan kopā ar tam "pieslēgtiem" veikaliem un citām labierīcībām. Skeitparka "Adrenalīns" atklāšanā piedalīsies liels skaits dažādu estrādes ansambļu, kā arī vairāki pro-skeiteri no Eiropas un pasaules. Daži no viņiem: Stefan Lehnert (DCSHOECOUSA), Colt Cannon (CIRCA), Chad Fernandes (World Industries), Mike Crum (World Industries), Gershon Mosley (Dwindle Distribution), Kenny Hughes (Element), Gianni Zattoni (Sole Technology). Atklāšanā, protams, tiks pārstāvēti arī pašmāju braucēji. Tāpat turienieši krietni sapriecājušies par dažādu mediju pārstāvju atbraukšanu - daudzi vēl ilgi centīsies sevi sazīmēt video un drukātajos žurnālos (411VM, Transworld Skateboarding, Big Brother, Numero Magazine, Limited Magazin, Monster Magazin, Playboard, Yeyo Magazin). Tas nepārprotami ir pagaidām lielākais notikums Krievijas skeitborda dzīvē. Skeitparks papildus sevī iekļaus ģērbtuves, uzglabāšanas skapjus, inventāra nomu, bāru, restorānu, veikalu, fitnesa centru, spēļu automātus, biljardu - vārdu sakot, viss pa rokai. Skeitparka darba laiks būs no 11.00 līdz 23.00. Darba dienās ieeja maksās aptuveni 2 Ls, brīvdienās 3 Ls.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu