Sevastova pusfinālā spēkosies ar pasaules vistitulētāko tenisisti Viljamsu (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: EPA/LETA

Anastasija Sevastova sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra "US Open" pusfinālā tiksies ar mūsdienu tenisa ēras vislabāko tenisisti amerikānieti Serēnu Viljamsu. 

Jaunākā no māsām Viljamsām ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 6-4, 6-3 naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) apspēlēja Karolīnu Plīškovu no Čehijas, kura sacensībās bija izlikta ar astoto numuru. 

Spēle ilga stundu un 27 minūtes. 

36 gadus vecā Viljamsa ir seškārtēja "US Open" čempione, bet karjeras laikā kopumā viņa izcīnījusi 23 "Grand Slam" vienspēļu titulus. 

Paredzams, ka Sevastovas - Viljamsas pirmais savstarpējais mačs risināsies naktī uz piektdienu. Latvijas pārstāve šobrīd WTA rangā ieņem 18. vietu, kamēr Viljamsa ir 26. pozīcijā. Pirms gada viņa pasaulē laida meitiņu Aleksu Olimpiju. 

Viljamsa Ņujorkas kortos triumfējusi 1999., 2002., 2008., 2012., 2013. un 2014. gadā.

28 gadus vecā Sevastova savu pirmo "Grand Slam" sērijas turnīra pusfinālu sasniedza otrdienas vakarā. Viņa ar rezultātu 6-2, 6-3 pieveica 2017. gada čempioni amerikānieti Sloeinu Stīvensu. 

 

Sevastova ceturtdaļfinālu sasniegusi arī dubultspēlēs, jo duetā ar Krievijas sportisti Anastasiju Pavļučenkovu trešās kārtas cīņā ar 6-4, 6-3 pārspēja ASV duetu Kristīnu Makheilu un Karolīnu Dolehaidi.

ASV atklātais čempionāts notiek līdz 9. septembrim.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu