Triāls "Skonto" hallē noslēdzas bez pārsteigumiem.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izstādes "Fitness. Sports 2002" ietvaros "Skonto" hallē notika SK "Ķenguri" sacensības triālā "Jonsered Speed Trial". Pārsteiguma nebija, un pirmās vietas balva kārtējo reizi tika aizvesta uz Ugāli. (Ziņa papildināta ar galeriju)

Šoreiz trase, kā to atzina arī daudzi braucēji, visai maz atbilda vārdam "speed" - viss tika balstīts tikai uz lēcieniem - skatītāji kopumā vēroja tikai gas gas dažādu braucēju izpildījumā. Kopumā sacensībās piedalījās pieci braucēji. Par visreālākajiem finālistiem tika uzskatīti Kristaps Skudra un Krievijas čempions Sergejs Kotovs. Tā arī notika. Savā starpā cīnīties par trešo vietu palika Pāvels Griškovs, arī ugālietis, Valters Kaušelis un estu puika Martins Heinmets, kura prasmi varējām jau reiz ievērtēt gada sākumā notikušajā "Aquarian Speed Trial" pasākumā Dzelzceļa muzejā (starp citu, arī šoziem šie mači esot ieplānoti). Aizkļūt līdz finālam abiem spēcīgākajiem nebija nekādu problēmu, turpretī atlikušo starpā izvērtās visai smaga cīņa, kuras rezultātu beigās izšķīra nevis tehniskās meistarības līmenis, bet gan fizisks spēks - uz beigām puiši bija krietni izpumpējušies, kas loģiski radīja arī zināmas neprecizitātes trases veikšanā, kritienus. "Mazajā" finālā, kurā cīnījās līdz divām uzvarām, iekļuva Griškovs "Parastais" un igaunis Martins. Abiem gāja kā pa viļņiem, tomēr finišu ātrāk sasniedza "Karters" braucējs. Taču pēcāk trešā vieta tika tomēr piešķirta Igaunijas pārstāvim - šāds lēmums tika pieņemts tādēļ, ka vienā no trases posmiem Griškovs neatļauti pārnesa savu riteni uz priekšu, līdz vietai, kur ērtāk būtu atsākt braucienu. Respektīvi, pieļaujot kļūdu, viņš neatsāka braucienu no tās pašas vietas. Savukārt finālā pilnīgi bez pārsteigumiem - uz 24'' collu riteni pārkāpušais Kristaps Skudra uzvarēja Sergeju no Maskavas. P.S. Ja jūs domājat, ka tas šim gadam viss, tad kļūdāties. Šajā sestdienā, 2. novembrī, Siguldā paredzētas sacensības nobraucienā. Šoreiz tās būs pateicīgākas gan skatītājiem - būs pārredzama gandrīz visa trase, gan braucējiem - nervus lieki nekutinās pārāk lielais koku daudzums, kuros ietriekties. Kā jau allaž, visiem braukt gribētājiem obligātas ķiveres. Sacensību sākums paredzēts pulksten 12. Dalības maksa - divi līdz trīs lati. Organizatori gan piebilst, ka neparedzēti sliktu laika apstākļu dēļ mači var tikt pārcelti uz vēlāku laiku vai atcelti pavisam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu