Raimonds Vaikulis: "Ural Great" publika ir vienreizēja.

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu basketbolists Raimonds Vaikulis, kas šosezon pārstāv Krievijas superlīgas vienību "Ural Great", intervijā laikrakstam "Rīgas Balss" atzina, ka viņa jaunās komandas līdzjutēji ir vienreizēji.

"Publika Permā patiešām ir vienreizēja, tā tev var piedot kļūdas un zaudējumus, taču nekad nepiedos vienaldzību laukumā - ja spēlēsi no sirds, tad publika vienmēr būs tavā pusē," intervijā izdevumam "Rīgas Balss" sacīja Vaikulis. Vaikulis arī pauda vēlēšanos nostiprināties "Ural Great" sastāvā uz ilgāku laiku. "Gan janvārī, gan pēc sezonas notiks mana līguma pārskatīšana, un, ja mana spēle apmierinās, tad jau droši palikšu "Ural Great" vēl uz divām sezonām. Man to gribētos," sacīja Vaikulis. Komandā esmu iejuties labi. Visi centās man palīdzēt. Protams, daži prasīja, vai mana radiniece nav Laima Vaikule. Pilsētas centrā, apmēram desmit minūšu braucienā no sporta zāles, man iedeva trīsistabu dzīvokli," sacīja latviešu basketbolists. Iepriekšējo sezonu Vaikulis aizvadīja Krievijas augstākās līgas vienībā Maskavas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu