Aizvadīti pēdējie posmi LČ triālā.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar sacensībām Liepājā noslēdzās Latvijas atklātais čempionāts velotriālā, kurā kopumā bija seši posmi. Pēdējo sadarbībā ar Latvijas Motosporta federāciju organizēja Grobiņas motoklubs.

6. posma rezultāti Elite 1.Pāvels Griškovs, Klubs KARTERS, Ugāle 2.Kristaps Pete, Klubs KARTERS, Ugāle 3.Ēriks Skorodjonoks, Klubs KARTERS, Ugāle Eksperti 1.Artūrs Picalcelms 2.Ronalds Siliņš 3.Valters Kaušelis Rūķīši 1.Jānis Hartmanis 2.Austris Auza Iepriekšējais, piektais posms risinājās Kalnciema dolomīta karjerā, Jelgavā. Tā rīkotājs, klubs "AKA Team" bija labi pacenties un izveidojis interesantu un skatāmu trasi ne tikai braucējiem, bet arī skatītājiem.

Kristaps Pete, arī daudzsološs braucējs no kluba
Velotriālistiem gan šī bija īpaši grūta diena, jo attālumi no sekcijām bija gandrīz četri kilometri un ar triāla riteņiem tas nebūt nav mazs gabals, kuru veikt. Ņemot vērā, ka katram vajadzēja pa diviem lāgiem izbraukt deviņas sekcijas, sportisti dienas beigās bija visai izpumpējušies. Rezultāti: Elite 1.Kristaps Skudra 2.Kristaps Pete 3.Pāvels Griškovs Experti 1.Artūrs Picalcelms 2.Valters Kaušelis 3.Ronalds Siliņš Rūķīši 1.Jānis Hartmanis 2.Austris Auza Braucējiem ar pirmās dienas grūtībām nepietika, un otrajā dienā turpat norisinājās Latvijas komandu čempionāts. Braucēji, kuri nestartēja komandu čempionātā, varēja cīnīties par kluba "AKA TEAM" balvām individuālajā vērtējumā.
Kristaps Skudra tagad pārkāpis uz lielāka izmēra riteņiem - 20 collu rati pagaidām nolikti malā.
Otrajai dienai bija sagatavotas pāris jaunas sekcijas un vēl grūtākas padarītas jau iepriekšējā dienā brauktās sekcijas (īpaši Elitei). No iepriekšējās dienas 5 stundām uz 4 stundām tika samazināts kopējais kontrollaiks visu sekciju veikšanai. Elite 1.Kristaps Skudra 2.Kristaps Pete 3.Pāvels Griškovs Experti 1.Artūrs Picalcelms 2.Ronalds Siliņš 3.Valters Kaušelis Rūķīši 1.Jānis Hartmanis 2.Austris Auza Pavisam nesen aizvadītas starptautiskas velotriāla sacensības Somijā. Tajās piedalījas 20 labākie Baltijas un Skandināvijas braucēji un Kristaps Skudra, mūsu valsts spēcīgākais šajā sporta veidā, izcīnīja augsto otro vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu