"Ventspils kauss" skeitbordā un inlainā. (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr visi, kam tuvāka riteņbraukšana, pulcējās Valmierā, skeitborda un inlaina piekritēji devās uz otru Latvijas pusi - Ventspilī tika izcīnīts Ventspils kauss.

Sacensības street disciplīnā notika divās klasēs - meistarklasē un junioros. Skeitborda meistarklasē mājiniekiem neizdevās nosargāt uzvaru un sīvā konkurencē panākumu iz latvju nagiem izrāva lietuvietis Tomass Jasulaitis. Otrais palika Mārtiņš Kalniņš, bet trešo vietu ieguva rīdzinieks Andris Dreiškens (klubs "Herbe"). Starp spēcīgākajiem inlaina meistariem pirmo vietu izcīnīja Roberts Pundurs. Otrā Maksimam Savenko, trešā - Jānim Apkalnam. Junioru klasē skeitbordā pārliecinošs bija Venstpils kluba "VEST" pārstāvis Madars Apse, bet inlainā labākais izrādījās Edgars Rozentāls (arī "VEST"). Iepriecina, ka tika sagādāts paprāvs balvu fonds - meistarklasē tas bija sešus simti latu. Pirmie saņēma 150 Ls - bija vērts braukt.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu