Mūzikas festivāls ar sporta šovu.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē (šoreiz tā sākas jau ar piektdienu) Tukumā, Trinčos, notiks ikgadējais mūzikas festivāls "Trincstoka". Tajā būs arī kāds sporta pasākums.

Sestdien, laiks vēl precīzi nav zināms, "Trincstokas" ietvaros notiks "Red Bull" kausa izcīņa "speed" triālā. Šo sacensību organizēšanā savu artavu ieliek daudzi: paši trincstokieši, Sniega klubs, LEK, "Karters" un, protams, "Red Bull". Tiklīdz uzzināsim sacensību norises laiku, tā ziņosim. Ir zināms jau tas, ka tas notiek sestdien, tāpēc, ja jūs tur būsiet, tad garām nepalaidīsiet. Plānotās sacensības dirtā šajā pasākumā neredzēsim, jo nebija atrisināms jautājums par labu ieskriešanās vietu. Neko darīt. Cita opcija sporta interesentiem varētu būt Igaunijas pilsētā Otepē notiekošās sacensības nobraucienā, uz kurām dosies arī Latvijas braucēji. "Metallica" un "Pantera" uz festivālu nespēs ierasties attaisnojošu iemeslu dēļ, taču būs daudzas citas labas grupas. Kā man tikko pavēstija izklaides nodaļas cilvēks, tad būs, citēju, "pārsvarā smagais". Labbi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu