Pilsētas svētki ar triāla pieskaņu.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ugālē aizritējuši pilsētas svētki, kuru ietvaros notika arī sacensības triālā. Šis jau bija 2002. gada Latvijas atklātā čempionāta triālā ceturtais posms, un tajā piedalījās 30 sportisti no dažādām Latvijas malām.

Nenoliedzami, skatāmākais bija vakarā, kad startēja sacensības "speed" triālā. Finālā līdz divām uzvarām savā starpā cīnījās Kristaps Skudra un Kristaps Pete. Uzvaru izcīnīja Skudra. Savukārt Ēriks Skorodjonoks un Pāvels "Parastais" Griškovs savā starpā izlēma trešās vietas likteni. Pāvels izcīnīja uzvaru, tā revanšējoties par pagalam neveiksmīgo pusfinālbraucienu pret Peti, kurā viņš 30 metrus garajā distancē pamanījās trīs reizes nokrist. Aculiecinieki ziņo, ka publikai tas esot ļoti labi paticis. Tāpat notika sacensības triāla stafetē, kur katrā komandā piedalījās divi braucēji - moto un velo triālists. Rezultāti Elite 1. Kristaps Skudra, KARTERS, Ugāle 9 2. Kristaps Pete, KARTERS, Ugāle 27 3. Pāvels Griškovs, KARTERS, Ugāle 27 4. Sergejs Kotovs 30, Maskava Eksperti 1. Artūrs Picalcelms, KARTERS, Ugāle 29 2. Ronalds Siliņš, KARTERS, Ugāle 69 3. Valters Kaušelis, Rīga 76 Rūķīši 1. Austris Auza, Usma 4 2. Jānis Hartmanis, Ugāle 4 3. Klāvs Dāvids Pūlmanis, Ugāle 38 Organizētāji pateicas visiem dalībniekiem par lielo izturību, skatītājiem par interesi, un liels paldies visiem atbalstītājiem - radio SWH Ventspils studijai, Ugāles pagasta padomei, SIA "Svilats Timber", grupai S.C.P. un arī visiem pārējiem, kas palīdzēja sacensību gatavošanā un veiksmīgā to norises nodrošināšanā. Informāciju sniedza velotriāla klubs "Karters". Drīzumā būs arī bildes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu