Nadals: Serēna Viljamsa ir labākā tenisiste, kādu esmu redzējis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AP/LETA

ATP ranga līderis spānis Rafaels Nadals par pasaules labāko tenisisti uzskata titulēto amerikānieti Serēnu Viljamsu, ar kuru "US Open" pusfinālā sacentīsies Latvijas šā brīža otrā rakete Anastasija Sevastova. 

"Jā, domāju, Serēna ir labākā tenisiste, kādu jebkad esmu redzējis dāmu tenisā. Tajā pašā laikā bērnībā man ļoti patika Štefijas Grāfas spēle. Viņas abas ir vienkārši lieliskas," izdevumā "Tennis World USA" citēts Nadals. 

36 gadus vecā Viljamsa savas karjeras laikā izcīnījusi 23 "Grand Slam" vienspēļu titulus, no kuriem sešus "US Open". 

"Tas, ka Serēna turpina spēlēt tenisu 36 gadu vecumā, pat pēc dzemdībām, liecina par viņas aizrautību tenisā. Tā ir laba ziņa sportam kopumā," norādīja Nadals. 

Viljamsa ir vienīgā tenisiste, kurai vairāk par trīs reizēm izdevies izcīnīt "Grand Slam" titulu pēc 30 gadu sliekšņa. Amerikānietei šādas raudzes tituli pēdējos sešos gados ir 10. 

Viņa cīņā par iekļūšanu "US Open" finālā spēkosies ar Ņujorkā veiksmīgi spēlējošo Sevastovu, kas "Grand Slam" pusfinālā iekļuvusi pirmo reizi karjerā. 

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu