Triāla monstri ieņem Ugāli.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Velotriāla klubs "Karters" sadarbībā ar Latvijas Motosporta federāciju piedāvā mums 20. jūlijā apmeklēt "Ugāles kausu 2002", kurā varēs vērot labāko no velo un moto triāla.

"Triāla monstri atkal Ugālē" - tā skan galvenais sauklis šī pasākuma reklāmas plakātā. Un tā arī noteikti būs. Pasākuma organizatori sola, ka uz šīm sacensībām ieradīsies ne tikai labākie Latvijas sportisti, bet arī viesi no Igaunijas un Krievijas. Tā kā pasākums notiek Ugāles pagasta svētku ietvaros, tad noteikti garantēta arī mūzika, kā arī (nu protams) alus un karstas desiņas. Visa sākums pulksten 11, kad startēs pirmais dalībnieks, taču par kulmināciju uzskatāms vakars, kad pl. 21 sāksies "Speed" triāls astoņiem labākajiem velo un moto triālistiem. Par to, cik šīs sacensības var būt aizraujošas, varējām pārliecināties "Aquarian Speed Trial" Pārdaugavā šā gada februārī. Oficiālajā paziņojumā teikts, ka braucēji sacentīsies "paralēlās trasēs, kur galvenais uzdevums būs ātrāk par konkurentu veikt šķēršļu joslu (betoni u.c.), kuras abiem braucējiem būs identiskas". Lūk, tā. Svētki visai dienai. Domāju, ja nu jūs vēl neesat īsti izlēmuši, kur pavadīt nedēļas nogali, tad šī būtu ļoti laba opcija - varēsiet atpūsties pēc pilnas programmas. Vakarā turklāt vēl zaļumballe ar visām no tā izrietošām sekām! Izmantojot izdevību, vēl informēsim par LČ triālā trešās kārtas rezultātiem. Sacensības risinājās Jelgavā, un pirmie trijnieki ir šādi. Elite: 1. Kristaps Skudra (16 soda punkti); 2. Kristaps Pete (37); 3. Pāvels Griškovs (49, visi Ugāle). Eksperti: 1. Artūrs Picalcelms (57, Ugāle); 2. Maksims Cukānovs (64, Valka); 3. Valters Kaušelis (65, Rīga). Rūķīši: Jānis Hartmanis (41); Austris Auza (54); Klāvs Pūlmanis (62). Speed trial! Speed trial! Speed trial!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu