18.maijā ar posmu Cēsīs sāksies "118 Adidas Streetball" čempionāts .

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18.maijā ar pirmo posmu Cēsīs sāksies Latvijas 2002.gada ielu basketbola "118 Adidas Streetball" čempionāts, kas notiks ceturto reizi.

Kopumā būs 10 sacensību posmi, no kuriem trīs - 25.maijā, 6.jūlijā un noslēdzošais 24.augustā - notiks Rīgā. 1.jūnijā posms būs Rēzeknē, 15.jūnijā - Jūrmalā, 22.jūnijā - Gulbenē, 13.jūlijā - Rojā, 20.jūlijā - Ventspilī, 17.augustā - Valmierā. Katrā pilsētā, kur būs "118 Adidas Streetball" pasākumi, notiks arī "Lattelekom" svētki ar pakalpojumu prezentācijām un konkursiem. Pasākumus vadīs dīdžejs Ufo un aktieris Normunds Bērzs, turklāt šogad pirmoreiz pēc sacensībām paredzētas "streetparty". Pietiekties ielu čempionāta pirmajam posmam var līdz 15.maijam "Adidas" veikalā Rīgā. "Prieks, ka esam izdzīvojuši tik ilgi, jo nav viegli organizēt sacensības katru gadu, lai nezustu skatītāju un dalībnieku interese," šodien preses konferencē atzina SIA "3 pret 3" direktors Andris Feldmanis. Viņš atzina, ka līdzīgi "Adidas Streetball" turnīri notiek vēl tikai Slovēnijā, Bosnijā un Hercegovinā un Dienvidslāvijā. Šogad pirmoreiz sacensību posmi būs Cēsīs un Rēzeknē, kā arī paredzēti divi "slapjie" posmi - Rojā un Jūrmalā, kur tiks spēlēts smiltīs. Sacensības notiks 10 grupās - A (13-14 gadus veci zēni), B (15-16 gadus veci zēni), C (17-19 gadus veci zēni), D (20-22 gadus veci jaunieši), E (23-27 gadus veci vīrieši), F (no 28 gadiem un vecāki vīrieši), MIX (bez spēlētāju vecuma ierobežojumiem), MS (meitenes un sievietes no 15 gadiem un vecākas), Z (līdz 12 gadus veci zēni) un VIP (bez vecuma ierobežojuma).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu