Jauns "extreme" projekts, komanda un draugi. (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sīkāk par to, kas jūs gaida jau pēc neilga laika un no kā jums mati sacelsies stāvus. Par to rūpējas Latvijas Ekstrēmo sporta veidu klubs (LEK).

Ar ko īsti sākt? Sāksim ar vortālu. "Extreme" sadaļa TVNET portālā pastāv jau gadu, un šajā laikā ir pierādījies, ka cilvēkus šīs lietas interesē un interesē visai daudz. Ekstrēmo sporta veidu vortāls tika solīts (nesitiet) jau pērn uz ziemas sezonas sākumu, taču tā nu sanāca, ka... nesanāca. Taču solījumi jātur, un te nu būs - sākoties kārtējai vasaras sezonai, varēsiet ievērtēt jaunu vortālu. Pirmā šajā lauciņā gan ieradās Latvijas Snovborda asociācija, taču mēs ceram, ka arī jaunajam vortālam būs savi lasītāji un spēsim piesaistīt jūs ar kaut ko nezināmu, kaut ko jaunu. Heh, gribat zināt, kad? 31. marts! Jā, ja viss ies tā, kā vajag (kā gan parasti nenotiek), tad pēdējā marta dienā varēsiet izvērtēt jauno produktu. Jau šodien vieglo vortāla dizaina uzmetumu mūsu trakais mākslinieks sāks pārveidot par šedevru, bet tehniķi sāks celt vortāla tehnisko struktūru. Viss ritēs, un viss notiks. Karsti! Pienācis laiks vārdiem. Snovborda jomā lielu palīdzību solīja Sniega klubs un personīgi tā prezidents Asniz. Būs vairāk, ko lasīt, un bla-bla-bla. "ROTOS" konsultēs MTB lauciņā. Triāla klubs "Karters", iespējams, kļūs par LEK kolektīvo biedru - tātad arī šis sporta veids rullēs ne pa knapo. Ar skeitu tā pašvakāk - atsaucās cilvēki! Nebūt nav tā, ka tiks aplūkoti tikai iepriekšminētie sporta veidi. Alpīnisms, "adventure" sacīkstes, tāpat arī apvidus auto, kur mums atbalstu neoficiāli solīja klubs "Mazozoli 4x4". Nu baigi! Un tas vēl nav viss! LEK sāk veidot arī savu komandu! Vakar tika parakstīti pirmie līgumi. Par komandas cilvēkiem jau piekrita kļūt trīs BMX braucēji - Aivars Šneiders, Jānis Dreimanis un Alfrēds Grigorjevs, kurš daudziem labāk pazīstams kā Alfiņš. Tagad šie braucēji, kuri ir vieni no vadošajiem frīstaila pratējiem Latvijā, pārstāvēs Latvijas Ekstrēmo sporta veidu klubu (Alfiņš gan sakarā ar to, ka viņš dzīvo Tukumā, uz svinīgo parakstīšanos nevarēja ierasties). Vēl tiks izteikti piedāvājumi, un drīzumā komandas skaitliskais sastāvs varētu palielināties. Un tas ARĪ vēl nav viss! Par LEK atbalstītāju kļuvis neviens cits, kā pasaules mēroga extrēmo sporta veidu monstrs "FOX". Šī konglomerāta pārstāvji Latvijā ir cilvēki, kuri arī ir ieinteresēti salīdzinoši jauno sporta veidu attīstībā Latvijā, un mēs esam ļoti pateicīgi, ka viņi izvēlējušies mūs kā sadarbības partnerus. "FOX" atbalstīs arī vortālu un attiecīgi arī komandu. Tātad - Latvijā tagad ir arī "FOX" komanda! Otrs brends, kuru jums vajadzētu atcerēties un ielāgot - "DC": šīs firmas apavos brauc PATS Deivs Mirra. Īsumā tas būtu pagaidām viss stāstāmais. Vēlētos vienīgi pateikt, ka esam atvērti ikviena veida sadarbībai. Uzturēt vortālu nebūs viegli, tāpēc ļoti gaidām arī radošo palīdzību, jo katru dienu vairākus jaunumus un pastāstus būs sarežģīti veidot tikai dažiem cilvēkiem. Ja jums ir kas stāstāms - droši sūtiet meilus uz "eklubs@tvnet.lv" vai "osinsh@tvnet.lv". Keep on ridin''...

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu