"Aquarian Speed Trial" ir klāt!.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā sestdienā, 23. februārī, Rīgā, Latvijas Dzelzceļa muzeja hallē notiks velotriāla sacensības "Aquarian Speed Trial". Un būs ne tikai sacensības.

Sākumā par sportisko pusi. Velotriāla mīļotājiem pasākums piedāvās izklaidi trijos veidos: speed trial, triāla frīstails un augstlēkšana. Speed trial solās būt skatītājiem ļoti interesants un saistošs, jo šāda veida aktivitātes bieži latviešu cilvēkam negadās redzēt - trasē vienlaikus dosies divi braucēji un uzvarēs tas, kurš šķēršļu joslu (abiem tās būs identiskas) veiks pirmais. Lieliski! Taču arī pārējās sacensības nebūs mazāk interesantas - viss rullēs! Galvenais pasākuma organizētājs Dainis parūpējies ne tikai par sportistiem, bet arī par mūzikas cienītājiem. Degustējot "Red Bull" dzērienus, katrs varēs izkratīt "pačku" pie estrādes ansambļu "S.C.P.", "Pest of a Child", "Distorted Youth" un "All Day Long" griezīgajām skaņām. IEEJA BRĪVA!!!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu