Sniega kluba mači Cīrulīšos (bildes included!).

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sacensībās sestdien piedalījās 83 dalībnieki. Borderkrosa sacensības notika trijās grupās - meitenes/sievietes, juniori, tautas meistarklase. "Big Air" visi bija vienādi.

12 dalībnieku konkurencē meiteņu grupā borderkrosā: 1. Anna Koļesņikova, 2. Kristīne Beņķe, 3. Inese Balode. 31 dalībnieka konkurencē Junioru grupā jauniešiem no 14 līdz 17 gadiem rezultāts ir: 1. Miks Šēls, 2. Māris Bečers, 3. Jānis Daļeckis. 28 dalībnieku konkurencē tautas meistarklasē borderkrosā rezultāts ir: 1. Lauris Ābele, 2. Pēteris Loža, 3. Kaspars Grava. "Big Air" disciplīnā pirmo vietu izcīnīja Dins Danne, kura izpildījumā varējām skatīt "Swich Frontside Rodeo", "Backside Rodeo 540" un "Indygrab 540". Otrais labākais izrādījās Raivo Krūze, kurš lai gan visos fināla mēģinājumos izpildīja "tikai" "Backflip", pārsteidza tiesnešus ar lielo trika amplitūdu, kas deva papildus punktus. Trešo vietu izguva Kaspars Bebris, kurš meta "720" un divreiz "Backside Rodeo 540 Japan Air", taču nevienu nenosēdināja. Vērtējums par sarežģītību. Pēc kopējām atsauksmēm pasākums bijis tik labs, cik vien labs var būt. Tas priecē. Sniegakluba prezidents Ansis Egle: "Pasākums izdevās visās nozīmēs – gan sportiskajā ziņā, gan valdošās gaisotnes dēļ. Sportiskā ziņā intriga bija tāpēc, ka startēja arī pasaules kausa etapa dalībnieks Renārs Bīrmanis, taču finālā viņš neiekļuva. Atmosfēra savukārt tika papildināta ar līdz šim nebijušu apbalvošanas ceremoniju blakus Žagarkalnam esošajā veselības centra baseinā. Tā izpelnījās nedalītu atzinību – video uz lielā ekrāna par dienas notikumiem, filmas, baseins brīvi pieejams visiem sacensību dalībniekiem un personālam. Viens no aspektiem, ko gribētos īpaši izcelt, ir sacensību augstais organizatoriskais līmenis un Žagarkalna ieguldījums pasākuma veiksmīgā norisē. Esmu organizējis snovborda pasākumus Latvijā kopš 1997. gada un droši varu apgalvot – šis bija viskvalitatīvākais pasākums servisa izpratnē kopš snovborda pirmsākumiem šeit Latvijā, kādu mēs saņēmām no Žagarkalna personāla un no Jura Žagara personīgi, kā arī attieksmes ziņā pret snovbordistiem kopumā. Beidzot ir panākts līmenis, kad snovbordisti tiek uztverti kā līdzīgi. Liela paldies no visiem sacensību dalībniekiem!" Sveicieni Ūpim un Valčam, kuri arī parūpējās par šovu... ar labām "bietēm". Keep on ridin''...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu